Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Williams, mint Monroe

2011.08.13. 17:28 koimbra 1 komment

Michelle Williams alakítja Marilyn Monroe-t a My Week With Marilyn filmben, amely Colin Clark memoárján alapszik. A produkció azt az időszakot meséli el, amikor a színésznő egy forgatás kedvért utazott Londonba. Laurence Olivier azzal bízta meg Clarkot, hogy mindenben álljon Monroe szolgálatára, ő pedig meg is tett mindent, hogy a szexikon jól érezze magát.

Oliviert Kenneth Branagh kelti életre, Monroe férjét, Arhtur Millert Dougray Scott játssza, Clarkot Eddie Redmayne alakítja. Julia Ormond lesz Olivier felesége, Vivien Leigh, Judi Dench pedig Sybil Thorndike bőrébe bújt bele. Emma Watson is felbukkan.

Címkék: képben my week with marilyn

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr353151194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alex Mahone 2011.08.13. 18:46:27

Hát ez kapufa lett, se önmagára, se Monroe-ra nem hasonlít túlzottan. Mondjuk, engem pont nem érdekel az arca, ha a játéka plusz a film is jó lesz.
süti beállítások módosítása