Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Bunraku első előzetese

2011.08.18. 10:10 BeniMan 3 komment

Egy lőfegyverektől mentes világban, a rejtélyes, névtelen vándort (Josh Hartnett) már régóta csak a bosszú hajtja. Célpontja a világ egyik legbefolyásosabb embere, a kegyetlen maffiavezér, Nicola (Ron Perlman), aki az egész lakosságot rettegésben tartja gengszter hadseregével, és az őket irányító kilenc halálos bérgyilkosával. A titokzatos férfi szövetkezik hát egy fiatal szamurájjal, Yoshival (Gackt), valamint egy fura fickóval, a Csapossal (Woody Harrelson), hogy együtt terveljék ki, miképp is szállhatnak szembe Nicolával. Az akció közel sem tűnik egyszerűnek, ugyanis hogy eljussanak a nagyhatalmú férfihez, le kell győzniük a teljes haderőt, és a legfélelmetesebb emberét, Gyilkos #2-t (Kevin McKidd). Ráadásul Nicola szerelme, Alexandra (Demi Moore) is bekerül a képbe, aki igazi végzet asszonya típus, és múltja csupa titok. Amerikában szeptember 30.-án mutatják be.

 

Címkék: trailer bunraku

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr433161548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rolee83 2011.08.18. 12:28:14

Nem teszik, szerintem béna! Mint az Ultraviola! :D

zvladij 2011.08.18. 20:10:18

nem kell ezt komolyan venni, csak szórakozni rajta.:) arra meg úgy tűnik hogy nagyon is meg fog felelni. már ez is nagy szó...
süti beállítások módosítása