Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Brian Kirkre bízzák a Paper Wings rodeós produkciót

2011.08.21. 14:19 koimbra Szólj hozzá!

Úgy 5 éve próbálják megvalósítani a Paper Wings rodeós alkotást, Tom Cruise és Reese Witherspoon jó ideje a fedélzeten van, ám elég lassan körvonalazódik a tervezet. Will Smith lesz a producere a filmnek, nem meglepő, hogy tavaly még Gabriele Muccinot próbálta rábeszélni arra, hogy üljön bele a rendezői székébe, hiszen két drámát is közösen vittek sikerre. Ám Muccino végül lelépett, jelenleg Brian Kirk a fő esélyes.

Mikor lehet valami a filmből? Cruise-nak ősszel jelenése van a One Shot thriller forgatásán, majd következik az Oblivion sci-fi. Kirk pedig a Thor 2 előkészületeivel foglalatoskodik, szóval 2013 nyara előtt biztosan nem látnak hozzá a produkcióhoz.

Cruise egy tehetséges rodeóbajnokot alakítani, aki beleszeret egy tehetséges country énekesnőbe. Witherspoontól nem áll távol a dalolgatás, gondoljunk csak A nyughatatlanra.

.

 

Címkék: miújság paper wings

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr373168685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása