Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Disney fejese szeretné, ha lenne Lone Ranger film

2011.08.22. 20:00 koimbra Szólj hozzá!

A Lone Ranger projekt jó ideje kering a Disney folyosóin, már-már úgy tűnt, hogy elkezdődhet a forgatás, ám nemrég behúzták a vészféket, mondván, hogy túl sokba kerülne az alkotás (és már két filmre is csillagászati összegeket költöttek, a John Carter és az Óz előzményfilm összesen fél milliárd dollárba kerül). A Deadline oldalnak sikerült beszélnie Rich Ross-szal, a Disney fejesével a D23 expón, aki a következőt mondta:

"Remélem, hogy megvalósul a film. Reménykedem benne. Szerintem a történet egyszerűen lenyűgöző és senki más nem akar jobban Jerryvel (Bruckheimer) és Johnnyval (Depp) együtt dolgozni, mint én. Szóval majd meglátjuk mi sül ki belőle" - mondta Ross, aki érdekes módon Gore Verbinski nevét nem említette. Tehát elképzelhető, hogy egy másik rendezőt próbál keríteni a film élére.

Címkék: miújság lone ranger

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr763171790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása