Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Beckinsale, Jovovich és Vergara a Danger Girlben?

2011.08.23. 11:44 koimbra 4 komment

Szexi csajok szövetsége. Úgy hírlik, hogy Kate Beckinsale, Milla Jovovich és Sofia Vergara lesznek a főszereplői a Danger Girl képregénysorozat alapján készülő mozifilmben. A produkciót úgy írták körül, mint a Kill Billnek és az Elveszett frigyláda fosztogatóinak az ötvözete egy kis Mission Impossible beütéssel.

A történet egy olyan kémügynökség körül forog, ami csak nőkből áll. Új taggal bővül a csapat Abbey Chase archeológus és kalandor személyében, akinek Sydney Savage és Natalie Kasstle lesznek a társai. Első közös küldetésük (a képregényben), hogy felleljenek néhány misztikus relikviát, ezzel akadályozva meg azt, hogy a világuralomra törő Hammer Syndicate bűnszervezet kezére jussanak ezek a fontos tárgyak.

Adrien Askarieh, a Hitman producere dolgozik a projekten, szerinte a képregény egy szórakoztatóan, rafináltan és ötletesen megrajzolt, az utóbbi 30 év legjobb akció-és kalandfilmjeihez szóló szerelmes levél. 

Címkék: miújság képregényből film danger girl

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr103173246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dean6 2011.08.23. 13:58:34

Charlie angyalai más köntösben,nagyon eredeti :S

suo tempore 2011.08.23. 18:19:27

ismét egy eredeti történet

oOMoHiOo (törölt) 2011.08.24. 12:22:57

Bizony... a Charlie angyalaiban is csak úgy nyüzsögtek a misztikus tárgyak.

A fanyalgók közül amúgy ismeri valaki a képregényt? Én nem, épp ezért nem is temetek egy ismeretlen dolgot.

Keziccsókolom.
süti beállítások módosítása