Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Képregény formában érkezik Kevin Smith The Six Million Dollar Man filmterve

2011.08.23. 10:42 koimbra 1 komment

Kevin Smith próbálkozott néhány éve a Zöld Darázzsal, ami végül film formában nem valósult meg, de képregényként azért napvilágot látott. Így le lehetett szűrni, hogy vajon ez a verzió jobb lett volna-e a Seth Rogen főszereplésével készült alkotásnál. Szintén Smith vetette papírra a The Six Million Dollar Man forgatókönyvét, ám nem sikerült összeszedni a büdzsét. Hogy ne vesszen kárba az addigi munka úgy döntöttek, hogy ebből is képregény lesz, a címét The Bionic Manre változtatták és Jonathan Lau rajzolhatta meg a művet.

A The Six Million Dollar Man a hetvenes években egy igen népszerű sorozat volt, Lee Majors játszotta Steve Austint, az űrhajóst. Egyes részeit mechanikus dolgokkal helyettesítik, amitől a férfinak szuperereje lesz. Az első rész szeptemberben kerül az újságosok polcaira (Amerikában).

Címkék: képregény miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr153173080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2011.08.23. 10:48:07

eddig nagyon jó képregényeket írt, szval ezt is megsasolom.
süti beállítások módosítása