Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Butler és Heigl A smaragd románca remake-ben?

2011.08.25. 15:05 koimbra 2 komment

2008 végén pendítették meg, hogy A smaragd románca (Romancin the Stone) rákerült a remake listára. Úgy egy évig nem történt semmi a projekt környékén, majd jött a hír, hogy Robert Luketic rendezheti az újabb verziót. Teltek-múltak a hónapok, újabb információval gazdagodhattunk a MovieHole jóvoltából. A fejesek Gerard Butlerre bíznák Michael Douglas egykori kalandor-kincsvadász szerepét, de ugyanakkor Taylor Kitsch neve is szóba jött,  míg a Kathleen Turner által megformált romantikus kalandregényírót Katherine Heigl játszaná. Ám időközben Luketic lelépett, helyére új rendezőt kell keríteni. Forgatókönyv elvileg már van, Dan McDermott, a Sasszem (Eagle Eye) írója dolgozott rajta.

Az 1984-es verziót Robert Zemeckis dirigálta, Turner karaktere Dél-Amerika utazik, mivel nővérét elrabolták. Ott találkozik egy mogorva kalandorral (Douglas), akit sikerült rávennie, hogy legyen az idegenvezetője, nem sokkal később együtt keverednek nagy kalandokba.

Címkék: remake miújság romancing the stone

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr283179856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

countrypecos 2011.08.25. 16:41:20

Hát ez nem igaz! Már minden napra van egy remake/reboot ötlet. Mi a frász van?

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2011.08.25. 16:54:13

nagyon csípem ezt a filmet, és totál fölös remakeelni.
süti beállítások módosítása