Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Babycall előzetes

2011.08.26. 17:50 koimbra 3 komment

Noomi Rapace-t A tetovált lány svéd verziójával ismerhette meg a világ és Hollywood is. Utóbbi gyorsan leszerződtette néhány produkcióra, többek között fel fog bukkanni a Prometheusban és a Sherlock Holmes 2-ben. A színésznő ezen kívül a Babycall norvég horror-thrillerben játssza a főszerepet.

Ebben Rapace alakítja Annát, aki 8 éves fiával új helyre költözik, reméli, hogy férje soha nem talál rájuk. Beszerez egy babafigyelőt, ami furcsa zajokat sugároz, ráadásul fiának is lesz egy rejtélyes, sötét hajú barátja. Norvégiában október 7-én kerül a mozikba, Németországban pedig 2012 január 5-től lehet rá jegyet váltani. Vajon hozzánk is befut majd valamikor Pål Sletaune (Ponyvalevél) filmje?

Címkék: trailer horrorelőzetes babycall

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr623182462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dean6 2011.08.26. 18:12:03

Valahogy nem keltette fel az érdekődésemet.

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2011.08.26. 18:23:30

Sajnos a magyar mozik érdeklődése Hollywoodnál messzebb nem terjed, úgyhogy moziban biztos nem fogjuk látni. Engem mindenesetre érdekel, kisgyerekes horrornak tűnik. Bár az előzeteset még nem néztem meg.
süti beállítások módosítása