Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A bőr, amelyben élek újabb előzetese

2011.08.30. 10:47 koimbra 4 komment

Pedro Almodovar következő filmje A bőr, amelyben élek (The Skin I Live In) thriller lesz. Nem kell ecsetelni, hogy Antonio Banderast miért sikerülhetett megnyerni, már réges rég nem számít sztárnak Hollywoodban, talán a Zorro folytatásakor kerülhetett mélypontra.

Banderas egy népszerű plasztikai sebészt alakít, aki feleségét szinte rabként tartja annak autobalesete után. Új, mindennek ellenálló bőr kifejlesztésén dolgozik, amely csak jól jönne a neje számára, aki alaposan megégett anno. A sebész végül sok évnyi kísérletezés után végre úgy tűnik sikerrel jár, de még szüksége lenne egy bűntársra és egy kísérleti alanyra. Előbbi nem probléma, de vajon ki lehet a kísérleti nyúl? Idehaza szeptember 8-án mutatják be.

 

 

Címkék: trailer poszter

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr483190101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dean6 2011.08.30. 11:26:45

Banderas a Shrek miatt nem vállalt filmeket,azzal degeszre kereste magát.Most már csak a macska maradt :)Régebben kedvenc színészek között volt nekem. Jónak néz ki ez a film,emellett eléggé betegnek is.Én kíváncsian várom!

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2011.08.30. 14:35:36

"Nem kell ecsetelni, hogy Antonio Banderast miért sikerülhetett megnyerni"

Azért talán lehet némi köze ahhoz is, hogy Banderas karrierindulásához igencsak sok köze van Almodóvarnak, fiatalon számtalan filmjében szerepelt, így régi barátként valószínűleg Almodóvarnak nem kellett Banderas ügynökénél előszobáznia, hanem megvolt a közvetlen száma is...

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2011.08.30. 14:40:47

Egyébként az lett volna az igazi, ha a feleséget meg Penélope Cruz játsza, és akkor együtt lehetett volna egy Almodóvar filmben az a két színész, akiket ő indított el a világhír felé :-)

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2011.08.30. 17:08:20

@Fedor: Pont. Amúgy, valamilyen okból nem vállal (néhány kivételtől eltekintve) komoly szerepet, tényleg szinte csak hangalámondásokat - egészen biztosan nem azért, mert kiesett a pikszisből. Más dolga van, pl. golfozik. Az is teljes embert kívánó tevékenység, Melanie-ről nem is szólva.
süti beállítások módosítása