Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

The Ides of March poszter

2011.08.30. 20:05 koimbra 1 komment

George Clooney rendez. Oscar gyanús? Megeshet, végül is a Jó estét, jó szerencsét művét (Good Night, and Good Luck) 6 Oscarra is jelölték, ráadásul egy színdarab alapján készítette a produkciót, ami általában nagy figyelmet szokott kelteni (vagy nem?). Mindenesetre hárman is (Beau Willimon, Grant Heslov, Clooney) azért dolgoztak a szkripten, hogy ne csalódjon a nép az alkotásban,

Clooney Mike Morris kormányzót játssza és az elnökségért vívott harcra fókuszál a sztori. Ryan Gosling alakítja a kormányzó kampánymenedzserét és az ellenfél minden mocskos trükköt bevet annak érdekében, hogy a nép bizalma megrendüljön a riválisban.

És egy jelenet

Címkék: poszter ides of march

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr223191419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vrango 2011.08.31. 09:03:06

Micsoda sztárparádé! (Mármint abban a tekintetben, hogy a plakáton látható nevek a megbízható, jó minőség garanciái számomra)
Maga a politikai téma annyira nem vonz, de a fentiek miatt szívesen megnézném!
süti beállítások módosítása