Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Monster in Paris előzetes

2011.08.31. 22:00 koimbra 1 komment

Luc Besson ismét animációs filmhez adja a nevét, az Arthur trilógiát maga írta és rendezte, ám az A Monster in Paris 3D-s alkotás esetében csak producerként tartózkodott a környéken. Az alkotás Eric "Bilbo" Bergeron dirigálta, aki a Cápamese (Shark Tale) és az Irány El Dorado (The Road to El Dorado) társrendezője volt, de megfordult az Elvitte a víz (Flushed Away) és a Szinbád környékén is.

1910-ben játszódik a cselekmény Párizsban, ahol a lakók egy szörnytől rettegnek. Csakhogy a szörny nem is annyira félelmetes, szereti a színházat és a zenét. Így talál egymásra egy szépséges kabaré énekesnő és a "körözött" személy. Elvileg november 17-én mutatják be itthon, magyar címe még nincs.

Címkék: trailer 3d animációelőzetes a monster in paris

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr823194133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2011.08.31. 22:34:47

Még jónak is tűnik
süti beállítások módosítása