Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

The Double előzetes - Gere újra szolgálatban

2011.08.31. 17:12 koimbra 3 komment

Radar alatt érkezik a The Double akció-thriller. Amerikában pár hét múlva mutatják be, szeptember 23-án kerül a mozikba, de csak most kaptak észbe, hogy itt lenne az ideje közzétenni egy előzetest. És ha már végre megérkezett a trailer gyorsan el is mesélték benne a filmet, még a fordulatokat sem hagyták ki.

Michael Brandt és Derek Haas, a Wanted és a Börtönvonat Yumába (3:'0 to Yuma) írói körmölték le a forgatókönyvet, majd Brandt a rendezést is bevállalta. Richard Gere egy volt CIA ügynököt formál meg, visszavonulása előtt egy orosz bérgyilkost hajkurászott és végül sikerült leterítenie. Mindenki halottan hitte, de újra visszatér, azzal hívja fel magára a figyelmet, hogy jobb létre szenderít egy szenátort. Gere karaktere a Topher Grace által megformált FBI-ossal próbálja kézre keríteni a fickót. Martin Sheen, Odette Yustman, Stana  Katic és Stephen Moyer neve olvasható még a stáblistán.

Címkék: trailer thrillerelőzetes the double

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr223193482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gisss 2011.08.31. 20:28:49

A jó púpos rohadt édes anyjuknak kellett ellőni a nagy titkot a végén Pedig ütős lett volna film közben rájönni.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2011.09.01. 08:25:28

@gisss: A mostani trailerekben ez divat, gyakorlatilag elmesélik 2 percben az egész filmet, nem tudom, hogy miért csinálják...
süti beállítások módosítása