Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Újabb trailer az A Dangerous Methodnak

2011.08.31. 22:17 koimbra 3 komment

David Cronenberg 4 éve nem rendezett, az A Dangerous Methoddal tér vissza, ami után nem pihent le, hanem hozzáfogott a Cosmopolishoz, ezt jövőre láthatjuk. Azaz én kérek elnézést, mivel az A Dangerous Method művét novemberben már bemutatják Amerikában, de hozzánk csak márciusban fut be. Jellemző, nem?

Viggo Mortensen játssza Freud-ot, Michael Fassbender Carl Jungot kelti életre. Keira Knightley formálja meg Sabina Spielereint, a hölgyet mindkét tudós pszichoanalízissel kezelt. Azonban Spielerein miatt megromlik a két férfi barátsága, Freud ugyanis nem helyesli kollégája ténykedését, aki közelebb került a nőhöz. Az előzetes inkább a téma fiktív részét domborítja ki, úgy tűnik, hogy a film sem fog a száraz tényekre támaszkodni. Probléma? Szál se (legalábbis eddig).


Címkék: trailer drámaelőzetes a dangerous method

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr653194179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FayeFaye 2011.09.01. 09:28:31

Errol az akcentus svedasztalrol mar csak egy orosz hussalata hianyzik.

vrango 2011.09.01. 14:59:21

Nekem mindenesetre meghozta a kedvemet a trailer!
Végül is , nekem az újabb Cronenbergek(is) tetszettek, a színészek szintén jók... az meg, hogy mit lehetett kihozni a sztoriból "történelemhamisítás" nélkül, majd meglátjuk:)

Spykes · http://cinemonkey.blog.hu/ 2011.09.01. 22:47:44

Zseniális szereposztás. Kíváncsi vagyok, mennyi lesz a történetből a képzelet szüleménye. A zene is nagyon jó alatta.
süti beállítások módosítása