Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Ellis rendezi a Kite anime élőszereplős változatát

2011.09.04. 17:35 koimbra 1 komment

David R. Ellis új filmje, a Cápák éjszakája 3D (Shark Night 3D) pénteken debütált az amerikai mozikba és elég gyér eredményt produkált. A kaszkadőrből lett rendező azonban nem búslakodik, kinézte magának a Kite animét és úgy döntött, hogy elkészíti annak élőszereplős változatát. Az 1998-ban bemutatott Yasuomi Umertso rendezésében készült alkotás egy árva lányra fókuszált, aki belemerül a szexkereskedelem és gyilkosság világába. Korábban Rob Cohen állt a produkció élén, ő már nem tartózkodik a fedélzeten.

Ellis verziójában szintén egy fiatal lányt követhetünk nyomon, aki egy korrupt, pénzügyileg nehéz helyzetben lévő városkában él. A biztonsági erők úgy jutnak némi profithoz, hogy lányokat kényszerítenek prostitúcióra. Hősnőnk édesapja viszont becsületes zsaru, ám egy sáros kollégája kinyírja, ezért a lány saját szakállára kezd nyomozni, segítségére siet apja volt társa.

Címkék: miújság animéből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr813202311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

L'Angelus 2011.09.05. 09:22:44

Ez egy hentai anime volt, igaz? Remélem tudja a rendező, hogy véres, klisétiszta akcióthrillerre vállalkozik.
süti beállítások módosítása