Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Újabb Retreat előzetes

2011.09.06. 20:37 koimbra Szólj hozzá!

Thandie Newton és Cillian Murphy egy házaspárt formál meg a Retreat thrillerben, akik egy kis szigetre érkeznek azzal a céllal, hátha itt fel tudnák melegíteni házasságukat. Azonban a ház közelében felbukkan egy fickó és azt állítja, hogy egy vírus terjed a közelben. A férj és feleség hamarosan rájön, hogy inkább a jövevénytől kell jobban tartani, mint a járványtól.

Carl Tibbetts rendezte a produkciót, ő újoncnak számít a filmiparban. Newton, Murphy és Jamie Bell leszerződtetésének csak örülhet, rajtuk nem fog múlni a dolog. Tibbetts megmutathatja, hogy képes a feszültség megteremtésére és ha a kritikák a nézőkkel együtt éljenezni fognak bizonyára viszontlátjuk még a nevét.  Az előzetesből könnyen leszűrhető, hogy egy pár szereplős egy-két helyen játszódó alkotásra van kilátás. Amerikában október 21-én mutatják be, magyar premierdátum még nincs.

Címkék: trailer retreat thrillerelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr463207412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása