Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

The Big Year előzetes

2011.09.07. 10:45 koimbra 2 komment

Steve Martin, Jack Black és Luke Owen Wilson játsszák a The Big Year főbb karaktereit, de a mellékszerepekre egy rakat ismert nevet nyertek meg: Rashida Jones, Angelica Huston, Brian Dennehy, Rosamund Pike, Anthony Anderson, Kevin Pollak.

Az alapanyagot Mark Obmascik regénye szolgáltatta, amiből Howard Franklin, Az ember, aki túl keveset tudott (The Man Who Knew Too Little) írója készített forgatókönyvet. Az Oscar-díjas David Frankel dirigálta a produkciót, bár hozzá kell tenni, hogy ezt még a 90-es években kapta a Dear Diary rövidfilmjéért. Nem mintha szégyenkeznie kellene, azóta megrendezte a Az ördög Pradát visel (The Devil Wears Prada) és a Marley meg én (Marley and Me) filmeket.

Wilson, Martin és Black három ornitológust alakít, akik egy világraszóló kalandtúrába csöppennek, azon versengenek, hogy ki tudja a legtöbb ritka madárfajt megfigyelni.


Címkék: trailer könyvből film vígjátékelőzetes the big year

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr363208469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dean6 2011.09.07. 12:17:43

Jól néz ki,remélem nem mennek át romantikába majd valahogy ..:) Jack black meg király!

vrango 2011.09.07. 13:23:14

Nekem egyre jobban tetszik:)
süti beállítások módosítása