Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Charlie Sheen leszerződött Roman Coppola filmjére

2011.09.09. 10:41 koimbra Szólj hozzá!

Charlie Sheen a Két pasi meg egy kicsit (Two and Half Men) sorozattal szépen keresett, ráadásul még nézett is volt a műsor, ám a színész szűrét kitették a szériából. Sheen kénytelen új munkát találni, hiszen kellenek a milliók, hogy tudjon dőzsölni. A She Wants Me vígjátékon már az utómunkálatokat végzik, ebben nem csak az egyik főszerepet vállalta be, hanem producerként is kivette a részét a filmből. Úgy tűnik, hogy A nagy csapat (Major League) következő részéből nem lesz semmi, de így legalább marad ideje más projektre.

Sheen leszerződött Roman Coppola következő filmjére, az A Glimpse Inside the Mind of Charlie Swan III címre hallgató alkotásban a világ leghíresebb, legnevesebb grafikusát játszhatja, akinek mindene megvan, amit csak akar. De mikor barátnője szakít vele élete egy csapásra a feje tetejére áll.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr743213270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása