Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Crowe és Carter a Nyomorultakban

2011.09.09. 18:18 koimbra 3 komment

Tom Hooper A király beszéde (King's Speech) után ismét olyasmibe vágta a fejszéjét, aminek a vége az lesz, hogy nem ússza meg díjeső nélkül. Hugh Jackman már régóta a projekt körül forog, most Russell Crowe és Helena Bonham Carter lépett a fedélzetre, pletyka szinten Geoffrey Rush, Anne Hathaway és Emma Watson is esélyes arra, hogy a filmben lássuk őket.

A Victor Hugo klasszikusából készülő filmben Jackman játssza Jean Valjeant, akit 5 évre gályarabságra ítélnek, de ezen felül még 14-et húz le, mert többször megpróbált megszökni. Ugyan továbbra is lopással próbálkozik, de jó útra tér és gazdag üzletember lesz belőle, az igazi nevét senki nem tudja. Ám kénytelen felfedni kilétét és újra a gályán találja magát, azonban ígéretet tesz egy prostinak, Fantine-nak, hogy gondoskodni fog lányáról. Crowe Javert rendőrfelügyelőt játszhatja.

Címkék: miújság könyvből film nyomorultak

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr933214203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NZ79 2011.09.09. 22:52:14

Érdekesnek tűnik. Mindenesetre nekem Jean Valjean karakteréről inkább Russel Crowe ugrik be,mackós termetével. Javer felügylőként meg Geoffrey Rusht tudnám elképzelni..

Moria 2011.09.13. 18:10:17

Fantine nem prosti, csak annak próbálják beállítani, Javert, és az asszonyok a gyárban, akik megneszelik, hogy van egy gyereke.

Nekem a Jean Gabin féle Nyomorultak az etalon, a Gerard D. féle feldolgozás nem tetszett, bár Emma Watson szívesen megnézném Cosette-ként. :-)

Moria 2011.09.13. 18:12:51

Elnézést, igazad van, most én emlékeztem rosszul, eszembe jutott a dolog.
süti beállítások módosítása