Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Vasököl robot poszterek

2011.09.12. 20:37 koimbra 2 komment

A Vasököl (Real Steel) film akkor játszódik, amikor már nem emberek, hanem robotok bunyóznak a ringben. Hugh Jackman karaktere egy szerencsétlen edzőt formál meg, aki a roncstelepen fiával ráakad egy rozzant robotra, de kiderül, hogy érdemes figyelmet szentelni neki. Ez a masina, Atom látható az első poszteren, utána pedig jön a többi színes egyéniség.

Címkék: poszter real steel

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr903221655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vrango 2011.09.13. 07:32:52

Nem én vagyok a célközönség, ezért annyira nem várom ezt a robotboxot... a karaterek mindenesetre legalább jól néznek ki:)

mutant · http://universal.blog.hu 2011.09.13. 10:39:56

Ezzel a sztorival már készült film, írtam már itt kommentben: RobotJox. Ennek 2. része is készült. Jobban mondva annak a sztorija a versenyzőkről szólt, a kiképzésükről. De ugyanúgy a jövőben játszódik és az emberek helyett robotokkal vívják a háborúkat. Ha jól emlékszem Alaszkáért megy a harc abban.
süti beállítások módosítása