Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Talán mégis összejön az Ideglelés 3

2011.09.17. 13:55 koimbra Szólj hozzá!

Az Ideglelés (Blair Witch Project) hatalmas sikernek örvendett, a kézikamerás - found footage horror akkoriban még mondhatni szinte ismeretlennek számított. Befutott a második felvonás is, ami már mérsékeltebb eredményt tudott felmutatni, de még így is szépen hozott a konyhára. Már régóta a levegőben lóg a harmadik rész, Daniel Myrick és Eduardo Sánchez nagyon szeretné megvalósítani a filmet.

A Bloody Disgusting oldalnak sikerült elbeszélgetnie Sánchezzel, aki elárulta, hogy a harmadik rész csakis a Lionsgate stúdión múlik. Myrickkel együtt készen állnak a feladatra, méghozzá jó ideje arra várnak, hogy engedélyt kapjanak rá. Úgy néz ki, hogy most végre megadatik a lehetőség, ugyanis a harmadik rész megvalósulására elég szép esély van.

Arra a kérdésre, hogy tetszett-e neki a másik rész ezt felelte: "Éppenséggel kedveltem a folytatást, de a film történései az általunk megteremtett világon kívül játszódnak. Szóval ha megcsináljuk a harmadik részt, akkor mindenképpen visszatérünk az Ideglelésben bemutatott világba, amiből a második felvonás kilépett. Az Ideglelés 2 teljesen másmilyen volt. Ahhoz tudnám hasonlítani, ha a Cápa második részét azzal indították volna, ahogy az emberek sorokban állnak a mozik pénzárainál, hogy láthassák a Cápát. " - mondta Sánchez, aki szerint a folytatást nem kellett volna Ideglelés 2-nek hívni, esetleg Blair Witch Chronicles lehetett volna címe.

 

Címkék: miújság sequel ideglelés horrorhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr793233961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása