Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Tolan írta át a Baywatch film forgatókönyvét

2011.09.17. 12:58 koimbra 3 komment

Két éve jelentették be a Baywatch filmet és 2011-re lőtték be a bemutatót, ám nyilvánvalóan idén nem fogják mozikba küldeni, mivel még egyetlen képkockát sem forgattak. Több forgatókönyvíró megfordult a projekt körül, a legutóbbi verziót Peter Tolan, a Rescue Me sorozat írója szállította le.

Tolan azt mondta, hogy szkriptjét még véletlenül sem lehet a sorozathoz kötni, ráadásul egyetlen részt sem látott belőle. Ugyanakkor David Hasselhoff és Pamela Anderson számára is írt egy-egy karaktert, de a széria egykori sztárjai nem ugyanazokat a szerepeket fogják eljátszani...már ha elvállalják. Anderson ugyanis közölte, hogy esze ágában sincs játszani a filmben és nem szereti, ha egy filmmel elhalványítják egy sorozat fényét.

A film jogait egyébként a DreamWorks szerezte meg 2005-ben, ahol Jay Shericket és David Ronnt, a Norbit íróit kérték fel, hogy írjanak egy tetszetős forgatókönyvet. Majd a Paramounthoz vándoroltak a jogok, itt Jeremy Garelick ügyködött a projekten, az úriember egy Rendőrakadémia-szerű vígjátékot szeretett volna összehozni. Garelick táozása után Brian Gatewood és Alessandro Tanaka lépett be a képbe, de a duó irománya sem nyerte el a stúdió tetszését.

Címkék: baywatch miújság sorozatból film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr43233854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

suo tempore 2011.09.17. 16:09:31

Anderson ugyanis közölte, hogy esze ágában sincs játszani a filmben és nem szereti, ha egy filmmel elhalványítják egy sorozat fényét

általában fordítva szokott lenni, ráadásul itt szó sincs fényről

chipanddale74 · http://www.autosvilag.com 2011.09.17. 18:08:18

Kicsit le vannak maradva, mert a felnőttfilmes verzió már túl van a 13. részen is.

Alex Mahone 2011.09.17. 18:52:13

Ezt akár Nolan is írhatná, a Baywatch egy életképtelen ötlet ma legalább annyira, mint tizenöt éve.
süti beállítások módosítása