Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Hosszú előzetes A tetovált lánynak

2011.09.22. 10:47 koimbra 8 komment

A közösségi háló (The Social Network) kritikai és anyagi sikere után David Fincher A tetovált lány (The Girl With the Dragon Tattoo) amerikai verzióját hozza el, ehhez dobott ki a Sony egy hosszú, közel 4 perces előzetest. Hosszú válogatás után Rooney Mara kapta meg Lisbeth Salander szerepét, Mikael Blomkvist újságírót Daniel Craig kelti életre. Elég nagy merészség volt Craiget leszerződtetni, hisz azokban a nagyobb költségvetésű filmekben, amelyekben játszik - James Bondon kívül - sorra buknak meg. Ki érzi úgy, hogy a film jobb lesz, mint a svéd változat?

Címkék: trailer remake könyvből film thrillerelőzetes a tetovált lány

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr203245363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dean6 2011.09.22. 10:58:00

Még mindig nem értem mi értelme,én ezt a filmet már láttam :)

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2011.09.22. 14:25:37

megnyugodtam, mert az előzetest nézve hála égnek ez nem remake. Ez a könyv amerikai adaptációja rengeteg olyan jelenettel ami a svéd filmből kimaradt. Az új előzetes nekem azt sugallja, hogy ha ez kasszasiker lesz akkor jön a többi film is. Noomi Rapace-tól még most sem tudok elvonatkoztatni, de most már várom nagyon.

gisss 2011.09.22. 15:58:27

@NewBornLOver: Pontosan:)
Ez olyan helyzet mintha a Harcosok Klubja amerikai film előtt a könyvből csinált volna valaki más is egy filmet azelőtt, és ezért már a Fincher féle rögtön remake lenne. Vagy ha a Gyűrűk Urát remakenek neveznénk, mivel már volt előtte egy félig animált változat. Ez adaptáció, nem remake;)

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2011.09.22. 16:12:23

@gisss: nincs két hónapja, hogy mindhárom könyvet elolvastam és egyszerűen üdítő volt látni az új jeleneteket. Sajnos előbb láttam a filmeket, de valamiért olyan érzésem volt mintha túl sok lett volna a holtidő. És ugye most előkerült a hiányzó láncszem. De Rooney Marától a hideg ráz. Egy pár sötét kontaklencse finomított volna az összképen. Lisbeth karaktere olyan amilyen de valamiért a férfiak és a nők is megkívánjak. Maránál nekem hiányzik a bizarr szexuális kisugárzás. Belőle nem nézem ki, hogy elkap a bárban egy idegent és megd*gja.

tjunior 2011.09.22. 16:27:18

hát mivel az eredeti svéd film sem egy klasszikus, bár tényleg nem rossz, nyugodtan remakelhetik

Elanor_ 2011.09.22. 16:48:14

engem ez az egesz mizeria teljesen hidegen hagy, meg olyan ertelemben is, h ettol a nagyon mure megcsinalt Mara-tol kiraz a hideg. :)
süti beállítások módosítása