Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Justice előzetes - Cage-nek szívességet tesznek

2011.09.22. 16:22 koimbra 7 komment

Nicolas Cage gőzerővel ontja a filmeket, év elején a Boszorkányvadászattal (Season of the Witch) próbálta becsalogatni az embereket a mozikba, majd a Féktelen haraggal (Drive Angry) buktázott egy nagyot és hamarosan érkezik a Trespass thriller. Ha ez nem lenne elég még itt lesz a Justice is, amely korábban Hungry Rabbit Jumps címen futott.

A thrillert Roger Donaldson vezényelte le, aki általában jobb alkotásokat ad ki kezei közül. Legutóbb A banki melót (Bank Job) tette le az asztalra és 2003-ban  Beavatást (The Recruit) készítette. Habár nem thriller, de mindenképpen említésre méltó A leggyorsabb Indian (The World's Fastest Indian) film is.

A Justice-ban Cage egy gimis tanárt alakít, egy este feleségét (January Jones) megtámadják, aki kórházba kerül. Itt elegyedik szóba vele egy jól öltözött fickó (Guy Pearce), aki ajánlatot tesz. Elkapja és elkövetőt és igazságot szolgáltat, cserébe nem kér pénzt, viszont majd egyszer jelentkezni fog és szívességet kér.

Címkék: trailer justice thrillerelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr703246126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

walter sobchak 2011.09.22. 17:38:26

Ez a Justice jónak tűnik, mégha az utóbbi években tényleg szinte csak buktákban szerepelt Cage. Mondjuk szerintem az eredeti hangja nagyon unalmas, mintha csak mormogna folyamatosan, a magyar szinkronja viszont mindig jó.

Dean6 2011.09.22. 18:58:46

Talán jó lesz,a trailer nem lett túl jó szerintem.Nic Cage hangja szerintem még mindig egyedi,egyáltalán nem unalmas.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2011.09.22. 20:36:20

Én Donaldsonban bízom, szerintem ebből képes lesz egy korrekt thrillert összehozni.

kej 2011.09.23. 08:24:41

@koimbra: mondjuk ebben a sztoriban sincs semmi újdonság. a szép emlékű tv3-on megy ugyanilyen sztorijú sorozat, meglehetősen ötletes volt.

port.hu/az_igazsagoszto_vengeance_unlimited/pls/fi/films.film_page?i_where=2&i_film_id=5018&i_city_id=-1&i_county_id=-1&i_topic_id=2

mutant · http://universal.blog.hu 2011.09.23. 19:50:41

Tegnapelőtt megnéztem a Boszorkányvadászt vagy mi a rákot. Sajnálom,de nem bírom NC-t. Más színésszel lehet, hogy komolyabban vettem volna a filmet. Meg nekem kicsit összecsapottnak tűnt:( Persze, vannak filmek, amiben nagyot alakított (pl. Fegyencjárat).
süti beállítások módosítása