Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Bourne Ultimátum írója vette kezelésbe a Szárnyas fejvadász folytatásának a forgatókönyvét

2011.09.25. 13:40 koimbra 1 komment

2008-ban röppent fel a hír, hogy Travis Wright közreműködésével írják a Szárnyas fejvadász (Blade Runner) folytatását, de elég hamar kiderült, hogy ez csak pletyka, viszont azt beismerték, hogy Wright évekkel korábban hozzálátott a második felvonáshoz. Tavasszal került újra a figyelem középpontjába a Szárnyas fejvadász, akkor Christopher Nolant hozták összefüggésbe a kultfilm folytatásával kapcsolatban, a jogok birtokosa, az Alcon Entertainment ugyanis őt akarták a rendezői székbe. Augusztusban aztán kiderült, hogy a producereknek sikerült elérni, hogy Ridley Scott a fedélzetre lépjen , aki belehuppant a rendezői székbe.

Az Alcon ismét tett egy lépést a megvalósítás felé, Scott Burnst, a Fertőzés (Contagion) és a Bourne Ultimátum íróját kérték fel arra, hogy lásson hozzá a forgatókönyvhöz. Az elképzelés szerint 2013 elején indulhatna a forgatás, Harrison Ford karaktere nem fog visszatérni. Ezt Andrew Kosove producer erősítette meg, aki elmondta, hogy teljesen új szereplőgárdát fognak szerződtetni.

Címkék: miújság sequel szárnyas fejvadász

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr913254962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vrango 2011.09.26. 07:40:30

Ha teljesen új a szereplőgárda, akkor meg miért kell Szárnyas fejvadásznak nevezni a filmet?
('noreply', azaz természetesen akadémikus volt a kérdés...)
süti beállítások módosítása