Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Timberlake zenei producert alakíthat

2011.09.26. 21:22 koimbra Szólj hozzá!

Justin Timberlake mostanában inkább a színészi karrierje koncentrál, legújabb projektjében azonban összekötheti a kellemest a hasznossal, ugyanis egy sikeres zenei producert fog megformálni. Timberlake játszhatja a főszerepet a Spinning Gold címre hallgató életrajzi alkotásban, amiben Neil Bogartot formálhatja meg, a színész-zenész a produceri teendőket is ellátja.

A forgatókönyvet Tim Bogart vetette papírra, nem véletlen a névhasonlóság, ugyanis Neil fiáról van szó, aki többek között a Belső útvesztőt (The I Inside) írta, de köze volt a Hóhatár - A félelem felpörget (Extreme Ops) akciófilmhez is.

A történetben szó esik arról, hogy Neil Bogartnak miképp sikerült megalapítania a Casablanca Records céget. Itt talált egy időre otthonra a KISS, Donna Summer és még a Village People útját is egyengette. Bogart 39 éves korában hunyt el rákban.

Címkék: miújság életrajzihír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr423258795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása