Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Bana gyémántrablást szervez

2011.09.27. 10:47 koimbra Szólj hozzá!

Eric Bana egy tolvajt játszhat a Brilliant filmben, aki annak érdekében, hogy végre tudjon hajtani egy gyémántrablást csatlakozik egy bűnöző csapathoz. Elvileg Cameron Diaz is hamarosan le fog szerződni.

Gillian Gorfil dolgozott a szkripten, a hölgy eleddig még nem kóstolt bele a forgatókönyvírásba, viszont gyémántos produkcióhoz volt már köze. Producerként dolgozott a Véres gyémánt (Blood Diamond) filmben, amelyben Leonardo DiCaprio volt a főszereplő.

Robert Luketic dirigálhatja le a filmet, ő követte el a Bérgyilkosékat (Killers), de még mielőtt ezért érdektelenné válna a projekt megemlítem a 21 - Las Vegas ostromát, ami miatt elképzelhető, hogy mégis élvezhető alkotás fogunk látni.

 

Címkék: miújság brilliant

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr573259738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása