Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Chastain a Horizons sci-fiben

2011.09.27. 10:15 koimbra Szólj hozzá!

Jessica Chastain, Olivia Wilde, Brit Marling, Noomi Rapace és Olga Kurylenko neve keringett a Horizons sci-fi körül, végül Chastain került ki győztesen és szerződhetett le a Tom Cruise mellé. A többiek még versenyben vannak, hiszen két fontosabb női karakter is lesz a filmben, az egyik Cruise felesége, a másik pedig egy rejtélyes hölgy lesz. Arról nem ejtettek szót, hogy Chastain kit fog alakítani, de bizonyára a titokzatos nőt fogja játszani.

A produkciót Joseph Kosinski dirigálja, aki a Tron folytatásával tette le névjegyét Hollywoodban. A cselekmény a posztapokaliptikus Földön játszódik, a felszín már lakhatatlanná vált, az emberek a felhők fölé költöztek. Cruise egy katonát fog alakítani, akit leküldenek járőrözni, meg kell javítania az idegenekre vadászó drónokat. Egy nap egy lezuhant űrhajóra, abban pedig egy nőre lel. Felpörögnek az események és a végén kiderül, hogy amit eddig a fejesek a Földről szajkóztak egyáltalán nem igaz.

Címkék: horizons miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr643259654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása