Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Mara az Oldboyban

2011.09.29. 10:13 koimbra 1 komment

"Ne, ezt ne!" - suttoghatták maguk elé az Oldboy kedvelői, mikor kiderült, hogy Steven Spielberg fogja leforgatni a remake-et. Később egy időre megnyugodhattak, hiszen volt némi kavarás a jogok körül, ezért Spielberg úgy döntött, hogy lemond a filmről. Eltelt pár hónap és Spike Lee lépett a fedélzetre és eléggé úgy tűnik, hogy vele meg fog valósulni a produkció.

Rooney Marával egyeztetnek éppen, aki a filmben Marie-t, a női főszereplőt játszhatja. Josh Brolin formálja meg azt a fickót, aki 15 éven keresztül sínylődik egy bezárt szobában, fogalma sincs, hogy miért tartják fogva, miután kiszabadul megpróbálja elkapni a felelőst, aki ezt tette vele. Christian Bale-től kérheti számon, hogy miért volt évekig négy fal közé zárva

Címkék: remake oldboy

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr163264506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

REACTOR · http://www.youtube.com/user/Reactor2studio 2011.10.02. 10:03:12

Jó kis szereplőgárdát sikerült összeterelni a filmre. Kíváncsi vagyok mennyi jogvédő fog a film "csattanója" ellen tiltakozni! :)
süti beállítások módosítása