Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

80-as évek: Túl a csúcson előzetes

2011.10.02. 16:32 koimbra 3 komment

A Túl a csúcson azzal büszkélkedhet, hogy mindenkinek ez a film jut eszébe, ha szkanderes produkcióról van szó. Egyébiránt talán nem túlzok ha azt mondom, hogy ez az egyetlen, amelynek a középpontjában a szkander áll.

Sylvester Stallone játszotta a főszerepet, az akciósztár egy kamionost formál meg és nagyon igyekszik, hogy megkedveltesse magát rég nem látott fiával. Fontos számára, hogy megnyerje a nagy szkander bajnokságot, ezzel bizonyítana nem csak önmagának, hanem fiának is.

A film nem aratott sikert, sőt három Arany Málnára jelölték, amiből David Mendenhal vihetett haza kettőt.  Itthon a VHS megjelenése után hirtelenjében mindenki szkanderezni akart a sulikban.

Címkék: 80as évek

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr143272254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vrango 2011.10.03. 07:38:34

Szerintem jó film volt - persze, volt benne giccs, meg minden, de soha rosszabbat!
(A másik ilyen "jófej izmos-apukás" film a Kommandó volt:D Mondjuk Sylvester Stallone kicsit jobb színész Arnie-nál)

Is 2011.10.03. 11:52:55

Mindenki szkanderezni akart a suliban: mennyire igaz! :D

mr.roper 2011.10.04. 08:49:06

@vrango: nna!! a Kommandó sokkal szórakoztatóbb film mint ez a bugyuta Menahem Golan produkció...kéretik nem egy lapon említeni a két alkotást a továbbiakban...XD
süti beállítások módosítása