Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A S.O.S. szerelem folytatásának az előzetese

2011.10.03. 19:45 koimbra 7 komment

Itthon annyira nem jellemzőek a folytatások, bár azért akadnak, de nem úgy, mint Hollywoodban. Az Üvegtigrisből készült három rész is, a Valami Amerika sikere után összerántottak még egy felvonást és elvileg az Argonak is érkezik a következő felvonása.

Tetszett az S.O.S. szerelem? Akkor készülj, mert itt a folytatás, amely már S.O.S. Love! címen fog futni, ráadásul 3D-ben. Az origón futottam bele az film előzetesébe és poszterébe.


 

„Mit kínál Önnek ügynökségünk? Romantikát szállítunk nagy sebességgel, bárhol, bármikor és bármilyen formában! Az első randevútól egészen a hálószobáig kísérjük Önt! Hívjon, segítünk! S.O.S Love!”  Romantikus komédia egy társkereső ügynökségről, akik a hazai pályáról egy külföldi munkával rögtön a mélyvízbe csöppennek, amikor megbízást kapnak egy orosz vállalkozótól egy hollywoodi sztár behálózására.

2011 nyara, a gazdasági válság a társkereső-ipart is elérte. Az S.O.S. LOVE! eddig oly sikeres és harcedzett csapata hosszabb ideje munka nélkül vegetál. A cég két tulajdonosa, Betti (Kovács Patrícia), szerelme, Marci (Hujber Ferenc)  valamint Marci régi barátja, Ricsi (Árpa Attila) már a profilváltást fontolgatják a talpon maradás érdekében. Ezalatt Öcsi (Hevér Gábor) a rá jellemző hebrencs lelkesedéssel külföldi kuncsaftokra vadászik. Az SOS iroda reklámszövegét több nyelvre lefordítva szétküldi a neten, anélkül, hogy Marciéknak szólna.

Hamarosan meg is lesz az eredménye, bár nem egészen úgy, ahogy Öcsi elképzelte. Az irodájuk előtt a három fiút ijesztő körülmények között autóba tuszkolják és hamarosan egy gazdag orosz "maffiózó"fényűző házában találják magukat. Kiderül, hogy a szerető báty éppenhogy felserdült, elkényeztetett és hisztérikus húgának, Zoyának (Christine Kelly)  szeretne kedveskedni egy apró ajándékkal. Ajándékul a lány rajongásának aktuális tárgyát, Jake Griffint (CJ Thomason) a fiatal és igen jóképű amerikai sorozatsztárt szemelte ki.  Griffin éppen Fóton forgatja első rendezését, tehát a magyar cég neten érkezett ajánlata kapóra jön az orosznak.

Sajnos közben a forgatás az anyagi problémák miatt leállt, és a fiatal sztár visszautazott az Államokba, de sebaj, a melegszívű báty felajánl egymillió dollárt, ha hőseink utána utaznak és megszerzik imádott húgocskájának a férfit. Az, hogy milyen módon teszik ezt, magánügyük, de a költségeket természetesen állja. Rögtön a rendelkezésükre is bocsát egy komolyabb összeget, valamint kilátásba helyez egy "életveszélyes fenyegetést" is, ha mégsem sikerülne a dolog

Az S.O.S. LOVE! csapata elindul tehát Los Angelesbe, hogy kinyomozzák Jake lakhelyét, megismerjék szokásait, és ennek alapján kidolgozzák a tervet,  mi módon ismertessék össze a nemsokára megérkező Zoyával. És ami még nehezebb feladat, hogyan érjék el, hogy Jake meglássa a szépséget a lányban, és persze ellenállhatalanul vonzódni kezdjen hozzá. Mivel a hisztis lányban egyelőre ők maguk sem találnak semmi vonzót,  tisztában vannak vele, hogy emberpróbáló feladat előtt állnak.  A kelekótya Öcsi természetesen úgy gondolja, hogy mivel ezt a megbízást ő szerezte, ő is fogja levezényelni. Ennek egyenes következménye, hogy aztán semmi sem úgy alakul, ahogy hőseink eltervezik...

Címkék: trailer poszter sequel vígjátékelőzetes sos love

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr343276093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

I3eni 2011.10.03. 20:17:04

Hát ez a poszter... szörnyű!

gisss 2011.10.03. 21:38:28

@I3eni: Nem csak a poszter.
Egyáltalán milyen jelenetben gondolták hogy érvényesül majd a 3D minden pompájában?

A nép fia 2011.10.03. 22:11:28

Ez most így elég katyvasz. Az SOS Szerelem c. filmet szerettem, szerethető kis film volt aranyos történettel, bájos karakterekkel. De ez...? Egyenlőre a szokásos magyar hulladék - de ne legyen igazam.

I3eni 2011.10.03. 23:31:41

A színészi gárdában nem hiszem h csalódunk, csak ne akarják megvalósítani ismét azt az amerikai feelinget, mert emberek mi magyarok vagyunk, az nekünk sose fog menni :)

A 3D majd érvényesül ha épp leöntenek valakit borral vagy... na jó... gőzöm sincs hogy fog érvényesülni.
Mindenesetre én bízok benne.

zvladij 2011.10.03. 23:56:04

szuper a poszter. ezzel vége is a pozitívumoknak a filmmel kapcsolatben.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2011.10.04. 10:26:22

Az első részt nem szerettem, nagyon nem. A 3D-t ennél teljesen feleslegesnek érzem, fogalmam sincs hogy gondolták. Pl. a Harold és Kumar 3 trailerében világosan látszik, hogy ott próbáltak élni a 3D előnyeivel. De itt...?

kukoid1 2011.10.04. 11:09:09

amiben hujberferi van az csak szar lehet :)
süti beállítások módosítása