Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Sorozat lesz a Tökéletes katonából

2011.10.03. 16:42 koimbra Szólj hozzá!

A FementleMedia bejelentette, hogy beszerezte a jogokat a Tökéletes katona (Universal Soldier) sorozathoz. Egyelőre még nincs rendező a fedélzeten és még egyetlen színészt sem szerződtettek. A széria nem folytatná a mozifilmeket, hanem reboot lenne. Az írói teendőket Damian Kindler látja le, az úriember többek között a Sanctuary, az Y-Akták és a Stargate sorozatokon dolgozott.

Jean-Claude Van Damme és Dolph Lundgren feszült egymásnak az első mozifilmben, ami úgy indult, hogy mindkettejük fűbe harapott, majd egy titkos projekt keretében feltámasztották őket, ám a program mégsem volt annyira tökéletes, mivel nem mindegyik katonát tudták kontrollálni. Van Damme később belevágott a méregdrága második része, a bukta megadta a lökést a DVD-s filmek felé, de azért csak elkészült a harmadik felvonás és idén jön a negyedik.

Címkék: sorozat universal soldier

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr743275617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása