Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Még egy The Lady előzetes

2011.10.04. 10:51 koimbra Szólj hozzá!

Talán sokakban felmerült, hogy Luc Besson vajon mikor próbálkozik meg ismét komolyabb témában filmet forgatni. Vagy már végleg elkötelezte magát az akciófilmek mellett? A francia filmes azonban hosszú idő után úgy tűnik, hogy megpróbálkozik a drámai műfajban, Aung San Suu Kyi burmai politikusnő életéről készített filmet.

A produkció ötlete már a 90-es évek elején felmerült, amikor Rebecca Frayn és férje, Andy Harries ellátogatott Burmába. Harries produkciós cége, a Left Bank Pictures úgy 2008 táján tudott felmutatni egy értékelhető forgatókönyvet. Michelle Yeoh Besson miatt vállalta el a főszerepet, mivel a rendező korábban már bizonyította, hogy képes erős női karaktereket bemutatni. Azzal, hogy leszerződött elérte, hogy Burmából kitiltsák.


Címkék: trailer igaz történet drámaelőzetes the lady

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr903277358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása