Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Eckhart lesz Frankenstein

2011.10.09. 18:35 koimbra 1 komment

Több, mint két éve jelentették be, hogy elkészül az I, Frankenstein képregény filmverziója, azóta csak rendezőcsere történt, de főszereplő még nem volt...mostanáig. Aaron Eckhart szerződhetett le, a színész Adam Frankensteint fogja megformálni.

2009-ben Patrick Tatopoulos, az Undoerworld harmadik részének a direktora üldögélt a rendezői székben és úgy volt, hogy a képregény alkotója, Kevn Grevioux írja a forgatókönyvet. Jelenleg Stuart Beattie, a Tomorrow, When the War Began alkotója tarthatja kezében a gyeplőt és még a szkriptet is átdolgozza.

A képregényben néhány klasszikus szörnyet és figurát hoztak össze, benne van Frankenstein szörnye, a Láthatatlan ember, Drakula és a Notre Dame-i törönyőr. A szörny megtanult uralkodni a dühén magánnyomozó lett, Drakula itt az alvilág feje, míg a Láthatatlan emberből titkosügynököt csináltak.

Néhány concept art Taopoulostól

 

Címkék: miújság képregényből film i frankenstein

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr543289967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dean6 2011.10.09. 19:54:41

Jól hangzik! Már csak legyen rendes forgatókönyv :)
süti beállítások módosítása