Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Életrajzi film Steve Jobsról

2011.10.09. 19:12 koimbra 3 komment

A héten hunyt el a világ egyik legnagyobb műszaki zsenije, Steve Jobs. Akár fogadni is lehetett volna rá, hogy hamarosan bejelentik: Film készült az életéből. A Sony éppen azon van, hogy megszerezze a közeljövőben megjelenő Jobs életrajzi könyvének a jogait, amelyet Walter Isaacson, a CNN korábbi elnöke és a Time Magazine felelős szerkesztője vetett papírra.

A könyv Jobs több, mint 40 interjúja alapján íródott, amelyet az elmúlt két évben adott. De a szerző rajta kívül barátok tucatjaival, családtagokkal, a kollégáival és a versenytársaival is beszélt.

Címkék: miújság életrajzihír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr813290108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a8zoli 2011.10.10. 07:08:10

már van egy remek film a szilikon völgy kalózai v. számító emberek... (miután átszinkronizálták más lett a neve) az egy nagyon tuti film Bill Gates és Steve Jobs-tól meg a számítógép világról .

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2011.10.10. 10:14:18

még a fészbuk filmet se láttam.

valahogy nem tud meghatni az ilyen számítógépes életrajzi film...

zvladij 2011.10.10. 11:24:35

Hmm... Nagy a különbég szilícium és szilikon között. Várom a könyvet és a filmet is.
süti beállítások módosítása