Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Pitt helyett Cruise?

2011.10.09. 18:29 koimbra 2 komment

Szeptember vége felé érkezett a hír, hogy Doug Liman belátható idő belül hozzálát az All You Need is Kill sci-fihez, a főszerepre pedig Brad Pitt az esélyes. Úgy tűnik, hogy őt nem tudták megnyerni, ezért Tom Cruise-nak tettek egy ajánlatot és a projekt most már a We Are Mortals címre hallgat. Cruise asztalán jelenleg még egy másik nagyobb sci-fi tervezet fekszik, a Horizons szintén egy nagyobb költségvetésű film lenne és 2013-ban kerülne a mozikba.

"A sztori a jövőben játszódik, az űrlények inváziót indítanak ellenünk. A történet főhőse egy katona, akit harcba küldenek a földönkívüliek ellen, ám végül ott marad vérbe fagyva a csatamezőn, ám mikor kinyitja újra a szemét, rádöbben, hogy ugyanaz a nap van, mikor, mikor az űrlények ellen vonult. Újra harcolnia kell és újra elhalálozik, majd megint újjászületik. Minden egyes nap után több tapasztalatra tesz szert, egyre jobb katonává válik, így meg tud változtatni néhány dolgot, így előbb-utóbb eljön az az idő, mikor nem ugyanarra napra ébred. "

Címkék: miújság képregényből film we are mortals

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr603289996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

[c] 2011.10.10. 00:12:25

Hm... Idétlen időkig sci-fi-ben?

Nézőke 2011.10.10. 13:17:43

akár az, de lehet Daybreak is, ami szerintem eléggé jó kis sorozat, kár,hogy alig nézte valaki.
Mondjuk attól még,hogy naponta ismétlődök, nem leszek fizikailag jobb :D
Várom.
süti beállítások módosítása