Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Star Wars: Dark Resurrection Vol. 0 - 40 perces Star Wars fan film

2011.10.11. 10:30 koimbra 1 komment

Egyes művek rajongói nem bírják kreativitásukat kordában tartani, ezért fogják kamerájukat, telefonjukat, iPhone-jukat és a haverokkal kivonulnak a mezőre, az erdőbe forgatni. Vannak azonban, akik az általuk megálmodott filmre hajlandóak pénzt áldozni, pár száz dollárból egészen korrekt, effektekkel megspékelt művek születnek. Ezúttal a Star Wars témakörben alkottak, a 40 perces produkció alant megtekinthető.

A történet szerint Sorran mester egy ősi civilizáció után kutat, amely a halhatatlanság titkát őrzi. Hosszú évek után végre rálel egy űrhajóra, a Resurrectionra, ahol a civilizáció nyomaira bukkanhat, ám többek között az erő sötét oldalának eredetét is megismerheti. A Volume 0 forgatókönyvét Angelo Licato és Fabrizio Rizzolo írta és a filmet prológusnak szánták, szóval folytatódik a sztori.

Címkék: star wars fan made

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr323293772

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Barkács Star Wars rész: Jobb, mint az eredeti! 2011.10.11. 12:25:36

Masírozó birodalmi katonák, villogó fénykardok, a jó és a rossz küzdelme egy semmibe lógó fémlapon… És mindez valódi élőszereplős gárda által filmre víve: tegyük mindenki a szívére a kezét, hát nem erre vágytunk oly régóta? A műfaj szerelmeseire, és mi...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gisss 2011.10.11. 11:13:07

Tudom hogy ez az én hibám de egyszerűen nem tudom komolyan venni ezzel az olasz dumával. Piccoló meg minden. Pedig képileg egész jó.
süti beállítások módosítása