Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Albert Nobbs előzetes

2011.10.13. 10:59 koimbra Szólj hozzá!

Glenn Close 1982-ben játszott az Albert Nobbs színpadi változatában és annyira megkedvelte a darabot, hogy mindenképpen megpróbált filmet készíteni belőle. A 90-es évek végén már úgy tűnt, hogy végre megvalósulhat vágya, 2000-ben Szabó István rendezhette volna meg a produkciót, de a költségvetés nem jött össze, de Close tovább próbálkozott. 2010 júliusában majdnem hozzáláthattak volna a forgatáshoz, de Amanda Seyfried és Orlando Bloom elhagyta a fedélzetet, helyükre Mia Wasikowska és Aaron Johnson érkezett, decemberben pedig végre eldördülhetett az első csapó. A rendezői térfélről a kolumbiai Rodrigo García Barcha, a 109. utas (Passengers) alkotója osztogathatta az utasításokat.

A 19. századi Írországban játszódik a történet, Close egy angol nőt formál meg, aki kénytelen férfinek maszkírozni magát, hogy munkát kapjon.


Címkék: trailer drámaelőzetes albert nobbs

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr623299475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása