Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Még egy Sleeping Beauty előzetes

2011.10.13. 11:48 koimbra 1 komment

Emily Browning az Álomháború (Sucker Punch) után más izekre evezett, a cím ugyan Csipkerózsikára utal, de a produkciónak kevés köze van a mesékhez, de egy erotikus drámához annál inkább.

Browning karaktere főiskolára jár, azonban a prostitúció világa is beszippantja. "Csipkerózsika hálószobájában" várja az öreg fickókat, akik szexre vágynak, ám ezen eseteket leszedált állapotban éli át. Idővel azonban a lány egyre jobban kíváncsivá válik, hogy mi történik vele miközben alszik.

Julia Leigh filmje több filmfesztivált megjárt és már bemutatták néhány országban, sajnos nem tudni, hogy itthon mikor kerül a mozikba. Az imdb-n 6,4-en áll.

Címkék: trailer drámaelőzetes sleeping beauty

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr33299604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

walter sobchak 2011.10.13. 18:32:42

Emily-t imádom a Lemony Snicket óta, a Sucker Punch-ban nagyon dögös volt, ezt a filmet is várom. Úgy hallottam Cannes-ban kedvelték, és itt végre Emily játékát is dícsérték.
süti beállítások módosítása