Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Namíbiában forgatják le a Mad Max 4-et

2011.10.13. 20:58 koimbra 2 komment

A negyedik Mad Max film elég nehézkesen jön össze, már ha egyáltalán sikerül megvalósítani. George Miller 2003-ban hozzáláthatott volna a forgatáshoz Mel Gibsonnal, ám az iraki háború miatt parkolópályára került a produkció. Nemrégiben újra felmelegítették a tervezetet, találtak is megfelelő helyszínt Broken Hill mellett, de az időjárás beleszólt és a környező sivatagi vidék helyett már egy zöldellő környezet lelhető fel, ami egyáltalán nem felel meg a posztapokaliptikus világnak.

A filmesek így egy másik helyet kerestek, találtak is, méghozzá egy másik kontinensen, Namíbiában készülhet el az alkotás. Pont ott, ahol 2003-ban szerették volna megcsinálni a negyedik részt. Elvileg márciustól foroghatna a kamera, a főszereplő Tom Hardy lesz. Charlize Theron, Riley Keough, Zoe Kravitz, Nicholas Hoult és Hugh Keays-Byrne tartózkodik a fedélzeten, Teresa Palmer korábban lelépett, mivel a januári kezdés neki nem volt jó, más elfoglaltsága van ebben az időpontban. De talán a tolódás miatt újra belépdelhet a képbe.

 

Címkék: mad max miújság sequel mad max 4

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr973301282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alex Mahone 2011.10.14. 14:48:43

Hirtelen Narniának olvastam, úgy sokkal viccesebb ;)

NZ79 2011.10.15. 10:06:13

@Alex Mahone: Basszus ,én is:):)

Amúgy Gibson nélkül nem érdemes folytatni:(
süti beállítások módosítása