Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Rust and Bone forgatásáról

2011.10.14. 19:53 koimbra 2 komment

Hozzáláttak a Rust and Bone forgatásának, amiben Marion Cotillard játssza a főszerepet. Kikerült a netre néhány kép a forgatásról, ezen a színésznő félmeztelenül látható (szóval 16-os sárga karika), amint derékig áll a bizonyára kellemes hőmérsékletű vízben. Cotillard még májusban szült, azóta szépen formába hozta magát.

Jacques Audiard, A próféta (A Prophet) rendezője irányít a helyszínen, a forgatókönyvet is ő vetette papírra Thomas Bidegainnel. A 22 millió dolláros film Craig Davidson novelláskötetén alapszik, a kanadai író stílusát többen Chuck Palahniukéhoz hasonlították. Cotillard egy bálnaoktatót fog játszani, az egyikük leharapja a lábát, de ez csak az egyik sztoriszál, elvileg  a kutyaviadalok világába is elkalauzolnak minket.


 

Címkék: forgatás képben könyvből film rust and bone

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr203303728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2011.10.14. 22:00:22

De jó ronda Cotillard ezeken a képeken...

sjbee 2011.10.15. 22:53:40

Nem tudom, sztem messze áll a rondától.
süti beállítások módosítása