Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Worthington és Butler megmenti az orosz elnököt

2011.10.14. 11:09 koimbra 1 komment

Phillip Noyce irányításával készülhetett volna el a The Hunter Killer akciófilm, de a rendező később lelépett, helyére Antoine Fuqua került, aki a Tupac tervezetet hagyta magára. 2012 decemberében küldenék a filmet a mozikba és a tervek szerint idén decemberben kezdődne a forgatás.

A stúdió Gerard Butlerrel egyeztet Joe Glass kapitány szerepével kapcsolatban, úgy fest a helyzet, hogy a színész le fog szerződni a filmre. Glass kapitány egy tengeralattjáró parancsnoka, aki szövetkezik egy Navy Seals különítménnyel annak érdekében, hogy kiszabadítsák az elrabolt orosz elnököt. A Navy Seal csapat élén Sam Worthington állhat, már csak a gonosz, renegát orosz ellenfél megformálóját kell meglelni.

 

Címkék: miújság hunter killer

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr843302319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2011.10.14. 18:51:47

Nem értem, mit nyomják ennyire Worthingtont. Egy nagyra nőtt ovis 0 színészi képességgel. Viszont Butler jó lesz.
süti beállítások módosítása