Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Zombieland sorozat közeleg

2011.10.18. 11:24 koimbra 5 komment

Két évvel ezelőtt került a mozikba egy szórakoztató horror-vígjáték, a Zombieland szépen teljesített a kasszáknál és ahogy ilyenkor lenni szokott rögtön szóba került a folytatás. A második részt ugyan mindenki akarja, a rendező, az írók, a szereplők, de mégis megrekedt az egész az "Akarjuk" szinten. Történt némi változás a tervezet környékén, most már sorozatban gondolkodnak. A Fox Broadcasting a Sony Pictures Televisionnel karöltve a 2012-13-as szezonra szeretni elkészülni a szériával.

A Zombieland ötlete évekig hányódott Hollywoodban, sőt, először ténylegesen sorozatként képzelték el, csak később merült fel a mozifilm gondolata. 2005 táján a CBS rendelte be a pilot forgatókönyvét, miután lemondtak róla a projekt iránt a SyFy érdeklődött, de ott a büdzsével voltak a gondok. Majd jött a mozifilm, ami a színészeknek (Emma Stone, Jesse Eisenberg) és a rendezőnek (Ruben Fleischer) is a hasznára vált. Sőt, Rhett Reese és Paul Wernick forgatókönyvírókra is rámosolygott a szerencse, lekörmölhették a G.I. Joe folytatását és a Deadpool szkriptjét.

De azért van-e esély egy Zombieland 2-re? Polone erre azt felelte, ha a sorozat elkészül, akkor a folytatásból biztos, hogy nem lesz semmi.

Címkék: sorozat miújság zombieland

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr413311356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2011.10.18. 16:06:28

@ZF2: Nem hiszem, az eredeti szereplőgárda nem fog visszatérni. Szerintem lehetne úgy csinálni, hogy minden egyes rész egy bizonyos szabályra koncentrál:)

Dean6 2011.10.18. 17:58:54

Szerintem inkább a filmet kellene folytatni,nem is értem miért vártak vele ennyi időt is.

Shyllard 2011.10.18. 18:47:26

Pedig igazán megérdemelnek a karakterek egy második részt. Jólesz ez sorozatban is, de kell mégegy...
süti beállítások módosítása