Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Ágyúgolyó futam remake. Ritchie vagy Levy lesz a nyerő?

2011.10.19. 10:47 koimbra 4 komment

A világ egyik legnagyobb autógyára, a General Motors nagy lehetőséget lát az Ágyúgolyó futam (The Cannonbal Run) remake-ben. Érthető, hiszen a film egy két órás reklám lehetne a cég autói számára és még arra is nagy az esély, hogy sok-sok millió ember üljön be rá.

Két stúdió is szeretné kivenni a részét a produkcióból. A Warner Guy Ritchie-vel forgattatná le az alkotást, a rendező azt szeretné, ha egy Európára kiterjedő versenyt készíthetne el. Az egyik volán mögött Brad Pitt ülhetne. De a Fox szintén a projekt körül toporog, ők Shawn Levy-t állítanák rá a remake-re, Levy pedig hozná magával Ben Stillert. Gondoljuk át: Ritchie-Pitt, Levy-Stiller. Melyik hangzik jobban?

Az eredeti film tartalma és előzetese: Az Ágyúgolyó futam minden idők legőrületesebb autóversenye. Pesze hiába is kutatnánk a sportévkönyvekben, hasztalan keresnénk a győztesek listáját. Itt nincsenek díjak, nincsenek helyezettek, s ami a legfontosabb: nincsenek szabályok. Csak egyvalami számít, hogy ki nyer! A dicsőségre vágyó versenyzőknek át kell vágni fél Amerikán, miközben a legváltozatosabb trükkökkel taszajtják odébb az útról a versenytársakat, s kerülik el az illegális verseny részvevőire fenekedő bősz rendőröket. E flúgos futam vad versenyzőinek bőrébe bújva olyan komikusokat láthatunk, mint Roger Moore, Burt Reynolds, Dean Martin, Sammy Davies és az utolérhetetlen Jackie Chan! (port.hu)

Címkék: remake miújság ágyúgolyó futam

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr713313978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mr.roper 2011.10.19. 17:38:28

Gondoljuk át: Ritchie-Pitt, Levy-Stiller. Melyik hangzik jobban?.....mondjuk a Ritchie - Stiller páros :-)

NZ79 2011.10.19. 18:44:19

Ritchie-Pitt..és kisebb szerpben Stiller..:)

Dean6 2011.10.19. 19:19:06

Mert Brad Pitt elvállalná,valószínű...

NZ79 2011.10.19. 20:41:27

@Dean6: Ha nem kis hazánkban forgatnák, valószínű...:):)
süti beállítások módosítása