Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Újra berreg a láncfűrész

2011.10.19. 10:31 koimbra Szólj hozzá!

Jövő év Halloweenje előtt megkapjuk a szokásos horroradagot, mivel a Fűrésznek (egyelőre vége), így szabad az út a Texasi láncfűrészes előtt. A franchise-t Marcus Nispel élesztette fel, aki azóta két barbáros produkcióval is befürdött, mindenesetre 2006-ban jött a horror folytatása, ami már gyengébben muzsikált.

A 3D-ben készülő Texas Chainsaw Massacra visszakanyarodik az 1974-es filmhez, konkrétan ott veszi fel a fonalat, ahol az véget ért. John Luessenhop, a Takers rendezője irányíthat a forgatáson, a főszereplő Alexandra Daddario lesz, aki a Bereavementtel belekóstolt a műfajba. Dan Yeager játszhatja Bőrpofát Mellettük Tania Raymonde, Sue Rock, Scott Eastwood, Bill Moseley, Gunnar Hansen, Trey Songz, Keram Malicki-Sanchez, Shaun Sipos, Thom Barry, Paul Ra és Richard Riehle lesz látható.

Címkék: 3d poszter sequel texas chainsaw massacre 3d

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr683313947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása