Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

W.E. előzetes - Madonna második rendezése

2011.10.19. 11:30 koimbra 1 komment

Madonna a zeneiparban ért el nagy eredményeket, színészként is próbált megvillanni, de a filmszakmában kevés babér termett számára. Pedig próbálkozott, játszott drámában, képregényfilmben, vígjátékban és még erotikus thrillerben is, de talán Evitaként tudott a legemlékezetesebb lenni. 2008-ban állt be először a kamera mögé, a Mocsok és bölcsesség (Filth and Wisdom) nem kavart nagy port, szép csendben érkezett és ugyanígy távozott. Madonna nem keseredett el, leült, megírta a W.E. forgatókönyvét és megint beállt a kamera mögé, a történet VIII. Edward és Wallis Simpson kapcsolatát meséli.

Az uralkodó és az amerikai hölgy egymásba szerettek és a férfi el akarta venni az imádott nőt, aki a férjétől is elvált. Azonban a közvélemény nem nézte jó szemmel, hogy a királyuk ilyesmire vetemedett, de ezen kívül az egyháznak és a kormánynak is ellenezte Edward döntését, aki végül szerelme miatt lemondott a trónról.  Bővebben itt olvashatsz róluk.

Címkék: trailer drámaelőzetes w.e.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr363314096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KatonaAndré 2011.10.19. 16:02:34

Ígéretes filmnek tűnik, én hiszek abba, hogy Madonna képes megragadni a történet lényegét, és szépen, az idősíkokat ütköztetve bemutatni ezeknek a szerelmeknek a mélységeit és csúcspontjai.

Andor voltam
www.andoroscar.blogspot.com
süti beállítások módosítása