Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Már írják a Sherlock Holmes harmadik részét

2011.10.24. 14:55 koimbra 3 komment

A Warner teljesen biztos a második Sherlock Holmes sikerében, van is okuk a bizakodásra, hiszen az első rész szépen termelt és a nézők nagyobb része kedvelte. Szóltak Drew Pearce-nek, a No Heroics sorozat atyjának, hogy máris lásson hozzá a Sherlock Holmes 3 forgatókönyvének. Pearce a Vasember 3 szkriptjén is dolgozik Shane Blackkel, minden bizonnyal csak jókat hallottak a produkció környékéről, ráadásul már Robert Downey Jr.-t is ismeri.

A történet egyelőre nem ismert, nem tették közzé, hogy kivel gyűlik meg a baja Sherlocknak és Watsonnak. Azt sem mondták, hogy Moriarty professzor, a főhős nagy ellensége vajon ismét felbukkan-e.

Címkék: miújság sequel sherlock holmes sherlock holmes 2

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr643326383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

reccs 2011.10.26. 10:20:08

Már az elsőt is kár volt.

chipanddale74 · http://www.autosvilag.com 2011.10.26. 11:04:39

Jó volt az első. Némileg emberibb formája volt Holmesnak.

atomgape 2011.10.26. 11:30:02

Jó volt az első, nagyon várom a másodikat és a harmadik is jöhet.

Mindazonáltal a BBC Sherlock Holmes minisorozata Benedict Cumberbatch-csel és Martin Freeman-nel sokkal jobban tetszett, annak a folytatását remegve várom... :-))
süti beállítások módosítása