Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Szextúra íróira bízták a Dumb és Dumber 3 forgatókönyvét

2011.10.27. 10:18 koimbra 2 komment

Jim Carrey nem igazán híve a folytatásoknak, a komikus karrierje során csupán egyszer ment bele, hogy elkészítse egyik sikerfilmjének a második részét, a többire nemet mondott. De a készítők egyes esetekben nélküle is belevágtak a folytatásba, a végeredmény magáért beszél, a Dumb és Dumber előzményfilmje nézhetetlen, akárcsak A maszk 2, az Ace Ventura Jr. pedig szánalom a köbön.

Carrey azonban változtatott az álláspontján, mint kiderült, érdekelné a Minden6ó harmadik része és benne lenne még egy Dumb és Dumber filmben. Utóbbit ismét a Farrelly fivérek dirigálnák, forgatókönyv eleddig nem volt. Felkérték Sean Anderst és John Morrist, a Szextúra (Sex Drive) íróit, hogy vessenek papírra egy eléggé dilinyós, de felettébb vicces szkriptet.

Címkék: miújság sequel dumb és dumber dumb és dumber 3

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr953333267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2011.10.27. 16:57:07

A Szextúra fergeteges, úgyhogy én bízom a forgatókönyvírókban.

mr.roper 2011.10.27. 22:41:45

@Sparrow: már vagy egy hónapja ott porosodik a polcomon a Szextúra(olcsó vétel volt)ezek szerint ideje megnéznem...:-))
süti beállítások módosítása