Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Lords of Salem teaser art

2011.10.27. 10:43 koimbra 3 komment

Rob Zombie következő filmje a The Lords of Salem lesz, nem nagy meglepetés, hogy ismét horrort kapunk tőle. A központi karakter Heidi, a szőke rockkedvelő csaj, aki egy rádióállomáson dolgozik DJ-ként. Egy szép nap fura fadobozt kap, ami a Lordok ajándéka. Heidi úgy gondolja, hogy valószínűleg egy rockcsapattól kapta a dobozt, azért, hogy terjessze, amit meg is tesz és hatalmas sikert arat hallgatói között. Ezt követően újabb doboz érkezik, amiben a felvételeken kívül Salembe szóló ingyen jegyek is találhatóak, azonban Heidi és barátnői nem rockot találnak a helyszínen, a Lords of Salem ugyanis egyáltalán nem egy rockformáció és a zene helyett vérre szomjaznak.

Címkék: poszter lords of salem

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr783333334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

damoqles 2011.10.27. 13:47:22

Burn the Heretic.
Kill the Mutant.
Purge the Unclean.

Ja bocs, ez más. :)

gothmog 2011.10.27. 15:55:32

"Heidi és barátnői" -erről eszembe jutott egy német művészfilm, amit a minap láttam...

mr.roper 2011.10.27. 22:38:26

na, úgy látom végre a Lordi-ról is készül nem hivatalos életrajzi film:-) gondolom a szőke Heidi erősen hasonlítani fog Sheri Moon Zombie-ra :-)
süti beállítások módosítása