Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Jön a Beetlejuice folytatása?

2011.10.28. 10:34 koimbra 1 komment

Nemrég felröppent a hír, hogy David Katzenberg a Büszkeség és balítélet meg a zombik írójával, Seth Grahame-Smith-szel közösen dolgozik Tim Burton 1988-as filmjének, a Beetlejuice-nak a remake-jén. Most kiderült, hogy folytatás lesz és Michael Keatont szeretnék megnyerni hozzá.

"Mikor a Warner előrukkolt az ötlettel azt mondtuk, hogy csak akkor vagyunk benne, ha Tim áldását adja rá és maga is részt vesz benne. Ebbe bele is ment. Ezen kívül Michael Keatonnek kell eljátszania Beetlejuice-t, ezzel érnénk el, hogy 26 évvel később igazi folytatásként tekintsünk a filmre. Nem csak cameozna a produkcióban, hogy "Hé, én is itt vagyok ám, én is támogatom az alkotást." - mondta Smith, hozzátéve, hogy csakis akkor vágnak bele, ha Keaton leszerződik.

Címkék: miújság sequel beetlejuice

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr53335784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

L'Angelus 2011.10.28. 11:30:13

Erőszakolunk, erőszakolunk, Warner Vezető Urak? Bosszantóü lehet, hogy egyre töb sötét sikátorsarokból fenyegető susmorgásokat hallanak: ÚJ ÖTLETEKEEEET! vagy épp IGÉNYES MEGÍRÁÁÁST!

Veszélyben a mindenható $-özön, stúdióvezető urak ott Hollywoodban? Bugyiveszejtékek...!
süti beállítások módosítása