Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

The Innkeepers előzetes

2011.10.29. 22:28 koimbra Szólj hozzá!

Sara Paxton az elmúlt időszakban rástartolt a horrorokra, Az utolsó ház balra (The Last House on the Left) remake-je után idén a Cápák éjszakájában (Shark Night) látható és hamarosan befut a The Innkeepers is. Ti West írta és rendezte az alkotást, így már be is lőhetjük a B kategóriát, a The House of the Devil és a Kabinláz második részét (Cabin Fever 2) készítette.

A sztori: Egy évszázadig álltak nyitva a The Yankee Pedlar Inn hotel ajtajai, hamarosan azonban fordul a kulcs a zárban és végleg bezár a hely. Claire (Paxton) és Luke (Pat Healy) maradtak utolsónak a munkaerőből, úgy döntenek, hogy az itt töltött utolsó napokban csak felderítik a helyet, felettébb kíváncsiak, hogy mennyire igaz az a híresztelés, hogy Anglia egyik legfélelmetesebb kísértetjárta helyén dolgoztak.

 

Címkék: trailer horrorelőzetes the innkeepers

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr833339076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása